Kanne: het mooiste dorp van Vlaanderen?

donderdag 24 april 2008

6155 stemmen

Beste mensen,
bedankt voor jullie 6155 stemmen! het was een leuke ervaring waarbij we konden rekenen op de steun en het enthousiasme van veel mensen. We hebben geen wedstrijd nodig om te weten dat ons witte dorpje voor de Kannenaren en vele anderen het mooiste dorp is, indien we hadden gewonnen hadden we onze titel waardig kunnen dragen, maar helaas zijn er nog andere dingen dan 'mooi zijn' in het spel...
we kijken terug op een geweldig 'Kanne Feest!', leuke promo-acties en vooral veel plezier onderling, en dat is wel het voornaamste!
we willen ook Gors-Opleeuw feliciteren met hun talrijke stemmen, ze hebben het ook zeer goed gedaan en wie weet zit er wel een bezoekje in de toekomst aan te komen?
We wensen de andere provincies voor wie de strijd moet beginnen veel succes en kijken uit naar de finale!

3 opmerkingen:

Prins, Trots van Brabant zei

Jullie hebben jammer genoeg de superfinale niet bereikt. Toch willen we Kanne feliciteren met hun mooie resultaat. Kanne is toch 1 van de 3 mooiste dorpen van de provincie Limburg.
Zonnige groeten vanuit Gaasbeek,
Vrouwe van Gaasbeek (dorpsblogger)

Unknown zei

Oei kanne, jullie zijn toch niet boos. Zoals in elke wedstrijd zijn er "winnaars en geen winnaars" Maar het belangrijkste is toch dat jullie een mooi dorp hebben en dat dat toch in heel vlaanderen gezien is. Als je vroeger bij de eerste 3 was was je heel goed en dat zijn jullie ook. zonnige groetjes van uit Mechelen Fam Stegen

gerda zei

ook al is Kanne niet officieel gewonnen, Kanne is en blijft voor mij toch het mooiste dorp. Met zijn 1169 inwoners moet het al heel fier zijn op het aantal stemmen, vooral voor alles wat ze georganiseerd hebben, dat verdient een heel grote PROFICIAT!!